Lacrimi de bucurie: Dumitru Dragomir a izbucnit în plâns după ce a scăpat de închisoare. Imagine cu fostul şef LPF

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Perspectiva de a sta trei ani şi jumătate după gratii l-a ţinut pe fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal în teroare.

Adrian Mititelu a tunat şi a fulgerat, după cum „Adevărul“ a scris aici, după verdictul Curţii de Apel Bucureşti.

Deczia a fost, în schimb, salutată de învingătorii dosarului dezafilierii Craiovei, printre care şi Dumitru Dragomir. Acesta a acordat un interviu pentru Pro TV în timpul căruia a fost copleşit de emoţii.

image

Ce a spus?

„S-au schimbat multe în ţară. Staţi să-mi trag lacrimile. Nu poţi să te duci la puşcărie, domne', nevinovat. Mi-au făcut trei procese, numai înscenari. Am votat democratic, cum să-mi dai puşcărie şi bani de plătit pentru asta? Eram sigur că, dacă sunt nevinovat, nu mă pot duce la puşcărie. Cum să existe un asemenea prejudiciu, în condiţiile în care niciun contract al jucătorilor nu era înregistrat în contabilitate?! E imposibil să plăteşti pe aşa ceva. Sunt în trei procese în care n-am nicio legătură cu vinovăţia.

N-am dormit un minut, am tensiune 22 cu 12. Cum să nu stai în tensiune? Oricât ai fi de tare. Când vezi că vine un procuror şi cere 10 ani, fără să faci nimic. Ce ţară e asta? Ce judecatoare e aia care mi-a dat 7 ani, fără să fiu implicat în ceva? Numai la asta stau şi mă gândesc noaptea. Sunt alb tot. Simt că mor zilnic. Dar mă ţin tare, fiindca mă simt nevinovat“, a afirmat Dragomir.

Acesta e anchetat şi într-un alt dosar legat de vânzarea drepturilor TV pentru Liga I către RCS-RDS.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite