Kevin De Bruyne a semnat un contract pe şase sezoane cu Manchester City

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kevin De Bruyne (foto: goal.com)
Kevin De Bruyne (foto: goal.com)

Mijlocaşul belgian al echipei VfL Wolfsburg, Kevin De Bruyne, a semnat un contract pe şase sezoane cu Manchester City, a anunţat, duminică, gruparea engleză, pe site-ul oficial.

În vârstă de 24 de ani, De Bruyne ar fi fost transferat pentru o sumă cuprinsă între 75 şi 89 de milioane de euro, conform presei engleze, citate de Mediafax. 

De Bruyne, care va purta numărul 17, este al patrulea jucător transferat de City în această vară, după Sterling, Delph şi Otamendi.

Atacantul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi, a marcat cel mai frumos gol al sezonului precedent în competiţiile UEFA, în urma votului care a avut loc pe site-ul oficial al forului european. Golul marcat de Messi în meciul cu Bayern Munchen din Liga Campionilor a fost ales de 39 la sută dintre participanţii la vot ca fiind cel mai frumos al sezonului 2013-2014 în competiţiile europene. Pe locurile următoare s-au situat Cristiano Ronaldo (Real Madrid) - 24 la sută, Aaron Ramsey (Arsenal Londra) - 9 la sută, Andres Iniesta (FC Barcelona) - 7 la sută, Erik Lamela (Tottenham Hotspur) - 5 la sută, Vasil Kobin (Metalist Harkov) - 4 la sută, Kevin De Bruyne (VfL Wolfsburg) - 4 la sută, Vitorino Antunes (Dinamo Kiev) - 3 la sută, Robbie Muirhead (naţionala under-19 a Scoţiei) - 3 la sută şi Mariam Abdulai (naţionala feminină under-17 a Belgiei) - 2 la sută.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite