Jucătorii Stelei continuă războiul cu fanii: „Ne huiduie la fiecare meci, sunt oameni care îşi varsă frustrările pe noi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steliştii sunt în război cu fanii lor FOTO sportpictures.eu
Steliştii sunt în război cu fanii lor FOTO sportpictures.eu

Jucătorii lui Costel Gâlcă sunt nemulţumiţi că aproape la fiecare meci puţinii suporteri care vin la stadion nu-i încurajează, ci îi apostrofează şi îi critică întotdeauna.

În Ghencea nu e pace nici când echipa se află pe primul loc în Liga 1 şi are şanse mari să câştige a treia oară la rând campionatul. Conflictul dintre FC Steaua şi CSA Steaua, care a dus la pierderea siglei de către echipa de fotbal, plus evoluţiile neconvingătoare ale jucătorilor lui Gâlcă, i-au făcut pe fani să stea departe de stadion. Mai mult decât atât, puţinii suporteri care mai vin la stadion au de fiecare dată ceva de împărţit cu fotbaliştii. Atitudinea fanilor i-a dezamăgit profund pe jucători, care nu au evitat să-şi arate nemulţumirea.

Explicaţiile unui golan: Cristi Tănase a vorbit despre motivele pentru care i-a scuipat pe suporterii stelişti

"Nu doar Cristi Tănase a fost huiduit. Aşa-zişii suporteri care vin la meci, 500 de oameni, ne huiduie de când începe meciul. Auzim înjurături cum nu am mai auzit nicăieri şi ne fac şi blatişti, cum ne fac ei... N-aş putea avea o părere, fiindcă suporterii Stelei poate sunt alţii, sunt patru milioane în toată ţara şi cred că nu cei 1.000 care vin la meci reprezintă suporterii Stelei. La noi la meci vin oameni care îşi aruncă frustrările pe noi, clar", a spus Chipciu la Digi Sport.

La fel de dezamăgit a fost şi Adi Popa, care nu înţelege de ce fanii au întors spatele echipei de fotbal şi şi-au îndreptat atenţia spre echipa de baschet. "Galeria trebuie să se întoarcă în peluză, nu să meargă să suţină echipele hibrid de baschet fără istorie, care au doar sigla. Ei merg la Baschet Târgovişte sau cum se numesc şi nu vin alături de noi?", a declarat şi Adi Popa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite