Jordi Roura: „A fost suficient să intre Messi şi s-a schimbat soarta jocului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lionel Messi a calificat-o pe Barcelona în semifinalele Champions League FOTO Reuters
Lionel Messi a calificat-o pe Barcelona în semifinalele Champions League FOTO Reuters

FC Barcelona - Paris Saint-Germain / Barcelona a obţinut miercuri o remiză (1-1) cu Paris Saint-Germain în meciul disputat pe teren propriu şi s-a calificat în semifinalele Champions League.

Antrenorul secund al echipei catalane, Jordi Roura, a recunoscut meritele celui mai bun fotbalist din lume în reuşita Barcelonei: „Suntem fericiţi şi mândri de echipa noastră. Această partidă a fost foarte grea, în faţa unui adversar dificil. Am avut multe absenţe, dar am demonstrat că avem suficientă calitate pentru a ne atinge obiectivul. 

Suntem mândri că am ajuns în semifinale şi am eliminat o echipă puternică. Am avut o înţelegere cu Lionel Messi şi am pus-o în practică. Este un jucător fundamental, a fost de ajuns să intre pe teren pentru ca meciul să se schimbe. Nu am preferinţe pentru adversarul din semifinale. În această fază au ajuns cele mai bune patru echipe din Europa. Va fi dificil indiferent de adversar“. 

FC Barcelona s-a calificat în penultimul act Champions League, după rezultatul de egalitate (1-1) obţinut miercuri pe Camp Nou, împotriva lui Paris Saint-Germain. În prima manşă a sferturilor competiţiei, scorul a fost 2-2, însă spaniolii au avut avantajul a mai multor goluri marcate în deplasare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite