Irina cea Mare. Begu şi Monica Niculescu au reuşit o calificare în sferturile de finală ale turneului de la Roma, la dublu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Irina Begu
Irina Begu

Perechea Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de categorie Premier 5 de la Roma.

Begu şi Niculescu au învins, în optimile de finală, cu scorul de 2-6, 7-6 (1), 10-8, după o oră şi 33 de minute, cuplul Yung-Jan Chan/Anna-Lena Groenefeld (Taiwan/Germania), cap de serie numărul 6.

În sferturile de finală, Irina-Camelia Begu şi Monica Niculescu vor întâlni învingătoarea partidei dintre perechea Timea Babos/Iaroslava Şvedova (Ungaria/Kazahstan), cap de serie numărul 3, şi cuplul italian Claudia Giovine/Angelica Moratelli.

Pentru calificarea în sferturi de finală la Roma, Begu şi Niculescu vor primi 190 de puncte în clasamentul de dublu şi un cec în valoare totală de 15.565 de euro, a relatat News.ro. 

Irina-Camelia Begu, locul 35 WTA, este calificată şi în sferturile de finală ale probei de simplu, după victoria obţinută tot joi, cu Daria Kasatkina, scor 6-1, 6-4.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite