Iordănescu trebuie să facă "miracole" pentru a rămâne la naţională: "Rămâne să vedem ce vom juca de-acum înainte"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iordănescu
Iordănescu

Lui Anghel Iordănescu i se pregăteşte debarcarea de la cârma echipei naţionale şi doar o prezenţă în fazele superioare ale EURO îi poate aduce o prelungire de contract.

Anghel Iordănescu trebuie să ajungă în sferturile de finală ale EURO pentru a mai rămâne pe banca ehcipei naţionale. Deşi îl susţin în faţa opiniei publice, oficiali ifederali vor să aducă un antrenor străin în locu lGeneralului, dacă Iordănescu nu va reuşi cumva un miracol la acest turneu. 

"Anghel Iordănescu este selecţionerul nostru şi se bucură de încrederea noastră. Nu se pune problema. O performanţă la acest turneu final îi poate garanta continuarea mandatului. Rămâne de văzut şi în funcţie de ce se joacă, de cum se joacă. Dar noi ne dorim oricum să rămână şi în FRF în acelaşi timp. Dar eu cred că va avea soarta lui Rehhagel. Sper să aibă soarta lui Rehhagel şi noi împreună", a spus Andrei Vochin pentru Dolce Sport.

Antrenorul german Otto Rehhagel a antrenat Grecia între 2001 şi 2010, câştigând cu naţionala elenă Campionatul European din 2004. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite