Iordănescu îl critică pe Daum: „Asta se întâmplă atunci când faci promisiuni fără acoperire. Era şi greu, cu şapte jucători cu profil defensiv în echipă!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentativa României a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, duminică, pe Cluj Arena, în compania naţionalei Danemarcei, în preliminariile Cupei Mondiale 2018. În aceste condiţii, mai avem doar şanse teoretice de calificare la turneul final găzduit de Rusia.

Tehnicianul Edward Iordănescu, fiul fostului selecţioner Anghel Iordănescu, a scris, duminică seară, pe Facebook, că probabil naţionala României nu merita mai mult în meciul cu Danemarca, scor 0-0, apreciind însă că există un lucru pozitiv după această partidă, anume promovarea tinerilor.

"Păcat că nu am reuşit mai mult, nici nu ştiu dacă meritam sincer. În fotbal când faci promisiuni fără acoperire, rişti să te expui şi criticile te lovesc mai tare !! Sistemul mult discutat nu a adus ceva special, probabil că era şi greu cu 7 jucători de profil defensiv în echipă. Echipele s-au blocat reciproc în multe momente, iar pe final forţa fizică a danezilor putea face diferenţa.Totuşi sunt şi lucruri pozitive şi mă gândesc în special la promovarea unor tineri !! Baftă România !!", a scris Edi Iordănescu pe Facebook.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite