Ion Ţiriac a venit să susţină fetele de la Fed Cup şi a întrebat de prietenul său Ilie Năstase: „Unde e domnul general?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Ţiriac şi Ilie Năstase
Ion Ţiriac şi Ilie Năstase

Naţionala de Fed Cup a României caută victoria cu Belgia în faţa publicului bucureştean, partidele debutând sâmbătă, de la ora 13.00, la Sala Polivalentă.

La antrenamentul de azi, fetele au fost vizitate şi încurajate de Ion Ţiriac. Acesta a discutat cu feicare şi a s-a itneresat apoi de pritenul său Ilie Năstase: „Unde e domnul general?“.

Bilete de 90 şi de 150 de lei
Tragerea la sorţi a partidelor are loc vineri, iar zilele de meciuri sunt sâmbătă şi duminică, începând cu ora 13.00. Se vor juca câte două partide de simplu la începutul fiecărei zile şi, în cazul în care scorul este egal la doi, se va juca meciul al cincilea, decisiv, la dublu. Bilete se mai găsesc şi costă 90 sau 150 de lei pe zi, în funcţie de zona din tribună.

Am pierdut de trei ori cu belgiencele
România şi Belgia s-au mai întâlnit de trei ori în Fed Cup, toate disputele fiind tranşate de adversarele noastre. De fiecare dată sistemul de desfăşurare a fost cel mai bun din trei meciuri, această fiind prima confruntare care se joacă în sistemul cel mai bun din cinci meciuri  În 1975, Virginia Ruzici şi Mariana Simionescu au pierdut în faţa belgiencelor în Franţa, iar în 1995 Ruxandra Dragomir şi Cătălina Cristea au fost învinse în două dispute succesive găzduite în Spania.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite