Ion Ţiriac, în plin război cu autorităţile din Madrid. Motivul pentru care omul de afaceri român se războieşte cu acestea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Ţiriac, patronul turneului Premier Mandatory de la Madrid, are din nou ceva de împărţit cu autorităţile din capitala Spaniei.

Motivul? Contractul existent dintre omul de afaceri şi oficialităţile locale din Madrid, pe baza căruia Ţiriac încasează anual 10 milioane de euro pentru a ţine turneul în capitala Spaniei, expiră în 2021 şi ibericii nu mai vor să-l prelungească. ”Pentru mine, ideal ar fi ca turneul să rămână aici încă 20 de ani, dar nu putem sta dacă nu suntem doriţi! Dacă turneul nu este necesar pentru Madrid, nu putem fi aici. Nu înţeleg cum sunt oameni care nu doresc acest turneu aici, când el aduce bani pentru oraş şi pentru Spania. Oraşul nu pierde bani, câştigă, asta dincolo de publicitatea generată. Însă, nu eu sunt cel care trebuie să înţeleagă asta, ci cei care au responsabilitatea. Eu trebuie să mă asigur că turneul continuă, aici sau în alta parte”, a spus Ţiriac, pentru ”Marca”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite