Ioan Becali nu crede că Ţucudean o poate scoate pe Dinamo din colaps: „E doar o injecţie de moment”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Impresarul Ioan Becali a comentat mutrea atacantului dinamovist George Ţucudean la Standard Liege, precizând că banii obţinuţi de pe urma acestui transfer nu vor echilibra situaţia finaciară a lui Dinamo.

Becali este convins că plecarea lui Ţucudean nu va linişti apele la Dinamo, care are nevoie de capital serios pentru a depăşi criza. 

„Dacă se realizează transferul lui Ţucudean, va fi şi din cauza faptului că Dinamo se află într-o situaţie economică slabă. Plecarea lui Ţucudean rezolvă însă parţial situaţia la Dinamo. E doar o injecţie de moment, care menţine pacientul încă în spital. În continuare pacientul e bolnav. Cred că Dinamo, fără un milion şi ceva, nu-l va ceda pe Ţucudean”, a spus impresarul.

Cât despre plecarea internaţionalului român Răzvan Raţ la Marseille, Becali consideră ca pretenţiile salariale ale fotbalistului sunt greu de satisfăcut de clubul francez. 

„Raţ e un jucător care a fost pe buzele multor cluburi. Depinde de situaţia Şahtiorului, dacă îl lasă să plece acum sau din vară. Raţ ar putea semna de pe acum, dar nu ştiu daca Marseille poate satisface contractul pe care îl doreşte el. Sougou câştigă 600.000 de euro la Marseille, cine câştigă peste un milion trebuie să fie un jucător care să facă diferenţa. Nu ştiu dacă gruparea franceză îi poate satisface cererea lui Raţ, care doreşte în jur de două milioane pe an”, a completat Ioan Becali pentru Dolce Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite