Ioan Becali a confirmat „Adevărul“ şi făcut dezvăluiri incredibile în cazul Chiricheş. A povestit cu sume şi nume de unde a avut oferte jucătorul şi ce salariu fabulos a refuzat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Giovanni vorbeşte foarte rar în public despre transferurile pe care le face sau în care sunt împlicaţi fotbaliştii pe care îi are sub contract. Acum, el a făcut o excepţie de la regulă pentru a clarifica lucrurile în privinţa celui mai curtat jucător din Liga I.

Vlad Chiricheş a fost „transferat“ peste mari şi ţări, în mod repetat, în această iarnă. Nu mai departe de acum câteva zile, patronul Stelei, Gigi Becali, a spus că fundaşul de 23 de ani poate rata returul cu Ajax, de joi, 21 februarie, întrucât are o ofertă extrem de tentantă. 

Ioan Becali, impresarul lui Chiricheş, a povestit cum au stat lucrurile în realitate. El a confirmat, totodată, o informaţie prezentată, în exclusivitate, de „Adevărul“, săptămână trecută: Chiricheş n-a fost dorit niciodată de Cosmin Olăroiu la Al-Ain, în Emirate.

Ce a spus Giovanni?

„Chiricheş nu a avut o ofertă de la arabi. Gigi Becali a fost acolo cu chestii private care se leagă de 30-40-50 de milioane de euro. Nu a fost nicio ofertă de la Milan de 7 milioane de euro. Ei dădeau doar 5 milioane la care am spus pas, înainte să-l întreb pe Gigi. Oferta de 7 milioane de euro a fost de la alt club din Italia. La această ofertă, Steaua ar fi încasat 2 milioane de euro acum, jucătorul rămânea în Ghencea până în vară, apoi pleca în Italia, iar Steaua mai lua 5 milioane de euro“, a povestit Ioan Becali la GSP TV.

El a dezvăluit că ultima propunere din cauza căreia Chiricheş ar fi putut rata returul cu Ajax era din Rusia.

„Mai era o ofertă de la o echipă din spaţiul sovietic, era de 10 milioane de euro. Chiricheş ar fi primit un salariu de 2 milioane de euro, dar a venit şi a vorbit cu mine şi mi-a zis că vrea doar în Europa, în Vest, nu voia acolo“, a adăugat Giovanni.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite