Bălgrădean, Iliev, Râmniceanu, Balauru şi Calancea în topul portarilor care au apărat cele mai multe meciuri în ultimele sezoane din Liga I

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Bălgrădean
Cristi Bălgrădean

FCSB a încasat cinci goluri de la Lazio, iar de la meciul următor, poarta echipei va fi apărată mai mult ca sigur de ultima achiziţie Cristi Bălgrădean.

Fostul goal-keeper al celor de la Chiajna îl va înlocui între buturi pe Andrei Vlad, care a fost depăşit de miza ultimelor partide. Bălgrădean este cel mai longeviv portar din Liga I, din punctul de vedere al meciurilor apărate în ultimii doi ani şi jumătate.

Top 5 portari:

1. Bălgrădean 91 meciuri

2. Iliev 74 meciuri

3. Râmniceanu 65

4-5. Balauru, Calancea 60

În momentul de faţă surprinde absenţa dintre buturile celor de la Voluntari a lui Dragoş Balauru, care a avut un tur de campionat foarte bun.

image

Portarul ilfovenilor a semnat înainte de debutul acestui campionat un contract de reprezentare cu firma de impresariat sportiv Alexandrion Sport Management.

Compania Alexandrion Sport Management a semnat deja contracte interesante de reprezentare, atât cu jucători de Liga I, dar şi cu jucători străini sau de perspectivă ce evolueaza în liga 2 sau 3 din România.

Şi alţi portari ce activează în Liga I, precum Cosmin Vâtcă (CFR Cluj), au semnat contracte de reprezentare cu Alexandrion Sport Management, o companie ce aduce un plus pe piaţa de impresariat sportiv, în sensul că jucătorii reprezentaţi beneficiază de facilităţi, cum sunt cele de imagine sau pe zona de asigurări de sănătate.

Alexandrion Sport Management aparţine Grupului Alexandrion condus de omul de afaceri Nawaf Salameh, iar cel care se ocupă de aceasta companie este Directorul de Marketing Sportiv al Alexandrion Grup, Valentin Popescu. Compania Alexandrion Sport Management impresariază şi jucători din alte sporturi, precum handbal sau tenis.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite