Insulele Feroce: Bendeac a „intuit“ din 2011 că vom ajunge la mâna feroezilor. „Filmul“ care te va face să râzi cu lacrimi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Bendeac
Mihai Bendeac

România va juca, duminică (ora 19.00, TVR 1), un meci de totul sau nimic pentru a ajunge la Euro 2016. Culmea ironiei, acest scenariu a fost ghicit de realizatorul emisiunii „În Puii Mei“.

În 2011, la fel ca acum, România devenise ţinta ironiilor în mandatul lui Răzvan Lucescu.

Asta după ce, în 2010, tricolorii au câştigat un singur meci, un amical cu Honduras, scor 3-0. În 2015, „seceta“ de goluri a stabilit un nou record all-time în istoria primei reprezentative, după cum „Adevărul“ a explicat aici. 

Această situaţie a făcut ca o calificare atât de mult aşteptată la Euro 2016, pe care mai toată lumea o vedea decisă de acum câteva etape, să fie amânată pentru ultimul meci din grupă, la Torshavn, cu Insulele Feroe!

Dacă tricolorii vor învinge, duminică, atunci au calificarea asigurată la turneul final. La ce au arătat însă Raţ şi compania în ultimele jocuri, până şi amatorii de la Insulele Feroe s-au transformat în nişte adversari feroce pentru România.

Culmea ironiei, un astfel de scenariu, cu un meci pe viaţă şi pe moarte cu o echipă liliputană, a fost intuit de Mihai Bendeac, încă din 2011!

Realizatorul emisiunii „În Puii Mei“ a filmat un meci imaginar între România şi Insula Funafuti care poate prefaţa perfect confruntarea dintre România şi Insulele Feroe de duminică. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite