Inocenţa copilăriei, Messi şi un episod demn de filme: presa din America de Sud a prezentat povestea unei poze superbe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Dacă lumea ar fi fost condusă de copii, cu siguranţă, ar fi fost un loc mai bun“. Iată o teorie de veridicitatea căreia ne convingem, citind povestea unei poze, care a fost făcută după finala Copei America de publicaţia „La Nacion“.

În imagine se poate vedea un Messi prăbuşit pe gazon, după o nouă finală ratată cu Argentina, a treia, care îl lasă fără trofeu cu echipa naţională la seniori. Aproape de starul „pumelor“ se află doi puşti, iar identitatea lor a fost dezvăluită de presa sud-americană. 

Martin (6 ani) şi Maximiliano (9 ani) Sandoval sunt verii internaţionalului chilian, Charles Aranguiz. Acesta s-a numărat printre jucătorii care au înscris de la punctul cu var la loviturile de departajare, contribuind la victoria celor de la Chile. Totuşi, în loc să se bucure alături de Aranguiz, Martin şi Maximiliano au preferat să stea în preajma idolului lor, Lionel Messi, într-un moment în care starul argentinian privea în gol, fiind un monument de tristeţe.

„Stai liniştit, Leo. Nu fi trist, eşti cel mai bun din lume. Tu oricum ai câştigat totul cu Barcelona şi vei mai câştiga în carieră”, l-a consolat Maximiliano pe idolul său, mângâindu-l pe cap. Messi a răspuns cu un zâmbet discret, făcându-le puştilor cu ochiul. 

Ai lui îl desfiinţează

Acest episod a venit înainte ca presa din Argentina să-l facă praf pe căpitanul naţionalei, criticându-l pentru finala pierdută cu Chile.

„Căpitanul Messi s-a plimbat pe teren tot meciul. E timpul să strângem din dinţi şi să pregătim o echipă care să aibă mai degrabă imaginea lui Mascherano. Banderola e purtată de omul greşit. Ajunge! Cel mai bun jucător din lume nu ne reprezintă în momentele cele mai importante“, a scris Leo Farinella, redactor-şef la „Ole“, cel mai important ziar de sport din Argentina. 

Nu e nimic mai dureros în fotbal decât să pierzi o finală. Nu vreau să treacă însă prea mult timp fără să le mulţumesc tuturor celor care ne-au susţinut mereu şi au continuat să ne încurajeze în momentele dificile. Lionel Messi pe pagina sa de Facebook  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite