Ilie Năstase: „Simona Halep poate câştiga Australian Open“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Năstase, unul dintre cei mai mari tenismeni români FOTO Cosmin Iftode
Ilie Năstase, unul dintre cei mai mari tenismeni români FOTO Cosmin Iftode

Calificarea Simonei Halep în sferturile de finală de la Australian Open îl face pe Ilie Năstase să creadă în capacitatea româncei de a cuceri trofeul turneului.

„E un rezultat bun, trebuie să continue la fel acum. Dacă o să aibă un sezon ca cel anterior, atunci e posibil să rămână constant în primele 10 în acest an. Când va câştiga un turneu de Mare Şlem, atunci va căpăta o mai mare încredere în propriile forţe. Am încredere că poate câştiga Australian Open“, a declarat Ilie Năstase pentru sport.ro.

Reuşita Simonei a fost salutată şi de preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac: „Este o performanţă de excepţie. A fost un meci cu presiune, cu siguranţă va avea o partidă foarte dificilă impotriva lui Cibulkova. Chiar dacă slovaca este in clasament sub Simona, va avea un meci dificil, sigur. 

Simona este capabilă de performanţe deosebite, cred că porneşte cu un uşor avantaj, dar nu va avea viaţă uşoară. Chiar dacă nu va lua titlul anul acesta, cu siguranţă într-un an sau doi, când va fi mai puternică din punct de vedere fizic, vor apărea şi rezultatele de excepţie“, a declarat acesta pentru DolceSport.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Prima declaraţie făcută de Jelena Jankovici, după ce a fost eliminată de Simona Halep de la Australian Open

INTERVIU Simona Halep: „Mi-am spus că «n-am nimic de pierdut». E şansa mea şi trebuie să lupt pentru ea”

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite