Ilie Năstase, dezlănţuit: a dezvăluit de ce Armata a pornit războiul împotriva lui Gigi Becali. Întrebări incomode

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul mare jucător de tenis e un aliat puternic al latifundiarului din Pipera, motiv pentru care şi-a permis să facă referire la o problemă delicată devenită inexplicabilă.

Ilie Năstase a explicat că războiul CSA Steaua – Becali a pornit, deoarece latifundiarul din Pipera a refuzat să mai plătească o chirie lunară pentru a folosi baza din Ghencea.

„Echipa asta are milioane de suporteri, de ce să-i dezamăgim? Nu înţeleg pentru ce ne certăm, pentru o echipă care a făcut glorie fotbalului românesc. Noi vrem să îngropăm o echipă care a făcut performanţă. Noi trebuie să ne punem la masă să discutăm. V-aţi trezit acum, unde aţi fost până acum? Din 2003, Gigi Becali v-a dat bani, a plătit chirii, de ce aţi acceptat, dacă nu era OK? Voi vreţi să dispară numele ăsta. Eu i-am zis lui Becali să facă un calcul câţi bani a băgat până acum şi cred că în instanţă o să aibă de câştigat. Eu nu ştiu cine l-a mandatat pe acest Talpan.

Până acum Becali era bun. Acum, după 15 ani, nu mai e bun, de ce nu mai e bun? Problema asta trebuie rezolvată frumos, la masă, la o discuţie. Trebuie să existe dialog. Cine mai e nebun astăzi să bage milioane într-o echipă de fotbal pe care nu ştie dacă şi-i mai scoate. De ce să distrugem acest brand, de ce să-l aruncăm la gunoi, din orgoliu? Eu nu înţeleg ce face ministerul cu sigla. Dacă este vreun război, ce facem, ne ducem cu sigla la război? La ce foloseşte această silgă Armatei. Cred că ar trebui să intervină Ministrul Apărării aici, că noi aşa vorbim degeaba“, a declarat Năstase la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite