Hristu Şapera este noul antrenor al echipei Steaua CSM Exim Bank

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hristu Şapera
Hristu Şapera

După ce în ultimul an şi jumătate, antrenorul formaţiei steliste a fost croatul Niksa Bavcevici, care a semnat la finalul lunii trecute un contract pe doi ani cu echipa elveţiană BBC Monthey, în noul sezon echipa va fi condusă de un român.

Noul tehnician este Hristu Şapera, care în ultimele două sezoane a activat la BCM U Piteşti şi care va semna un contract pe un an cu Steaua CSM Exim Bank.

"Am petrecut doi ani minunaţi, cu trăiri intense şi învăţăminte cât pentru o viaţă. Împreună am făcut din BCM U o echipă unanim respectată şi apreciată pentru professionalism şi seriozitate", a declarat Hristu Şapera după despărţirea de piteşteni. Şapera are 34 de ani şi a activat ca jucător la Granitul şi Rapid, iar ca antrenor a pregătit înainte de BCM U Piteşti, pe CSM Bucureşti. 

El a fost protagonistul unui eveniment de neuitat, el fiind în 2011 câştigătorul concursul „unu la unu" Red Bull King of the Rock România în urma căruia a reprezentat ţara noastră la finala mondială din celebra închisoare americană Alcatraz, de lângă San Francisco.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite