Horia Tecău şi Florin Mergea, în finală la Sydney şi la Auckland!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românii care făceau pereche la începutul carierei, Horia Tecău şi Florin Mergea, s-au calificat în două finale de pe continentul australian.

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 2, s-a calificat, vineri, în finala probei de dublu din cadrul turneului de la Sydney (Australia), dotat cu premii în valoare totală de 494.310 dolari, informează atpworldtour.com.

Tecău şi Rojer au învins în semifinale, cu scorul de 6-3, 3-6, 10-8, într-o oră ţşi 15 minute, cuplul Robert Lindstedt/Marcin Matkowski (Suedia/Polonia).

În ultimul act al probei de dublu, Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer vor întâlni perechea  Rohan Bopanna/Daniel Nestor (India/Canada, nr. 3).

Prin calificarea în finală, Tecău şi Rojer şi-au asigurat un premiu de 12.760 de dolari şi 150 de puncte în clasamentul de dublu.

Perechea Florin Mergea/Dominic Inglot (România/Marea Britanie) s-a calificat, vineri, în finala probei de dublu din cadrul turneului de la Auckland (Noua Zeelandă), dotat cu premii în valoare totală de 519.395 de dolari.

Mergea şi Inglot au învins în semifinale, cu scorul de 6-4, 3-6, 14-12, într-o oră şi 14 minute, cuplul Marcelo Melo/Max Mirnîi (Brazilia/Belarus).

În ultimul act al probei de dublu, românul şi britanicul vor juca împotriva perechii Raven Klaasen/Leander Paes (Africa de Sud/India), cap de serie numărul 4.

Finaliştii la Auckland sunt recompensaţi cu 13.500 de dolari şi 150 de puncte în clasamentul de dublu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite