Halep la Roma: Simona, despre cum a bătut-o atât de rău pe Alexandra Dulgheru: „Am avut un mare avantaj”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
halep

Simona Halep a recunoscut că a fost avantajată puţin în partida cu Alexandra Dulgheru, din sferturile de finală ale turneului WTA de la Roma, meci pe care l-a câştigat cu 6-1, 6-0.

“Azi a fost un meci destul de bun, am jucat foarte solid. Ea a fost obosită deoarece a jucat multe meciuri lungi şi am avut avantaj faţă de ea”, a mărturisit Halep, citată de Agerpres, după victoria care i-a asigurat calificarea în semifinalele turneului dotat cu premii totale de 2.428.490 dolari. Alexandra Dulgheru a venit din calificări la Roma şi acesta a fost al şaselea meci jucat la Foro Italico, înaintea căruia strânsese deja nouă ore şi 50 de minute jucate la turneul italian.

“Nu e uşor să joci împotriva unei românce, dar în timpul meciului uiţi împotriva cui joci, îţi faci treaba pe teren”, a mai spus Halep, care a încheiat conturile cu Dulgheru după doar 56 de minute.  Halep va juca în semifinale cu Carla Suarez Navarro, locul 10 în clasamentul WTA, care a dispus de cehoaica Petra Kvitova, a patra favorită, cu 6-3, 6-2.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite