Halep, păcălită din nou: Wozniacki e acuzată că a recurs la un gest teatral pentru a rupe elanul Simonei în finală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Wozniacki - Halep
Wozniacki - Halep

Simona Halep a pierdut prima finală de Grand Slam în 2014. Atunci, la Paris, Maria Şarapova a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a „tăia“ ritmul adversarei. Iar tactica ei a dat roade. Un fost jucător de tenis a lăsat de înţeles că, la Melbourne, Caroline Wozniacki a procedat la fel.

Simona Halep a jucat finala de la Australian Open ca un soldat rănit în război! Românca şi-a sucit glezna stânga în chiar primul meci al turneului, iar apoi, în semifinale, s-a accidentat şi la cealaltă gleznă!

Chiar şi în ciuda acestor probleme, constănţeanca s-a agăţat cu disperare de fiecare minge în confruntarea cu Wozniacki şi, după un prim set pierdut la tie-break, a împins partida în decisiv. Aici, daneza de 27 de ani a condus cu 2-0 şi cu 3-1, dar, din nou, Halep a dat dovadă de o tărie fenomenală de caracter şi a revenit pe tabelă: 4-3!

La acest scor, Wozniacki a cerut o pauză pentru a primi îngrijiri medicale, iar meciul s-a întrerupt câteva minute. Atunci când s-a reluat jocul, Simona n-a mai câştigat niciun game şi a pierdut partida cu 4-6 în decisiv.

Fostul jucător, Victor Hănescu, a spus la Digi Sport că, de fapt, Wozniacki s-a dat lovită pentru a tăia elanul lui Halep, atunci când aceasta era pe val, iar tactica danezei a mers din plin.

Ce a spus?

*Halep a avut 4-3 şi serviciul şi acolo a fost întreruptă şi de Wozniacki cu acea intervenţie medicală. Nu ştiu dacă a fost un truc, dar a fost benefică pentru Wozniacki.

*Parcă a venit accidentarea, aşa, deodată. N-am observat la Wozniacki nişte dureri, aşa cum am văzut la Halep. A venit din nimic faptul că a chemat doctorul. Dacă eşti verde la faţă, nu te tratezi la genunchi. Dacă a avut inspiraţia să-i taie elanul, a arătat ce viziune a avut.

Te-ar putea interesa şi:

Halep revine în ţară: S-a aflat când se va întoarce Simona la Bucureşti după ce a făcut furori în Australia

ANALIZĂ Halep, detronată de pe locul 1 mondial: De ce Simona are şanse excelente de a redeveni repede lider WTA

Serena jubilează după victoria lui Wozniacki: „Nu mai pot să dorm de bucurie! Sunt mândră, prietena mea!“

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite