Halep la Indian Wells/ Simona şi-a îndeplinit primul obiectiv. Rămâne pe podiumul tenisului mondial

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep a jucat anul trecut în semifinale la Indian Wells
Simona Halep a jucat anul trecut în semifinale la Indian Wells

Simona Halep, a treia favorită la Indian Wells 2015 s-a calificat în această dimineaţă în optimile de finală ale competiţiei, dar după un meci mai greu decât era de anticipat.

În turul al treilea al turneului de la Indian Wells 2015, Simona Halep, a treia jucătoare a lumii şi cap de serie numărul 3, s-a impus cu scorul de 6-1, 3-6, 6-1, după două ore şi 12 minute de joc, în faţa americancei Varvara Lepchenko, a 26-a favorită a competiţiei şi numărul 31 mondial. Astfel, românca a obţinut a doua victorie din tot atâtea meciuri în faţa adversarei sale de azi.

În urma acestei victorii, Simona Halep şi-a asigurat menţinerea pe locul 3 în clasamentul mondial WTA, ea nemaiputând fi depăşită de cehoaica Petra Kvitova, care nu joacă aici din cauza oboselii acumulate în acest început de sezon şi care, în ierarhia ”live” o depăşise pe jucătoarea noastră la începutul acestei săptămâni.

Următoarea adversară a Simonei Halep la Indian Wells 2015 va fi cehoaica Karolina Pliskova, cap de serie numărul 14 şi numărul 15 mondial, care a învins-o cu scorul de 7-5, 6-4 pe Garbine Muguruza şi şi-a asigurat un nou meci cu jucătoarea noastră, de care a fost învinsă în finala de la Dubai de luna trecută. De altfel, aceea a fost singura întâlnire directă dintre cele două.

Indian Wells 2015: Cu cine ar putea juca în sferturile de finală

Dacă va ajunge în sferturile de finală de la Indian Wells 2015, Simona Halep ar putea juca împotriva învingătoarei din meciul dintre Carla Suarez Navarro, cap de serie numărul 12 şi Heather Watson. Aceasta din urmă a produs ieri una din marile surprize ale competiţiei feminine, învingând-o cu scorul de 6-4, 6-4, pe poloneza Agnieszka Radwanska, a şaptea favorită a întrecerii.

În ceea ce o priveşte pe Carla Suarez Navarro, aceasta a dispus în turul trei, cu scorul de 7-6, 6-7, 6-0 de rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova, la capătul unui meci care a durat trei ore şi cinci minute, unul dintre cele mai lungi jucate la această ediţie a turneului american.

Indian Wells 2015: Serena Williams s-a calificat fără probleme în optimi

Principala favorită la Indian Wells 2015, americanca Serena Williams nu a avut nici o problemă să se califice în optimile de finală. Ea a învins- cu scorul de 6-2, 6-0 pe Zarina Diyas, din Uzbekistan şi va juca în faza următoare a competiţiei contra americancei Sloane Stephens, care a învins-o cu scorul de 7-6, 1-6, 6-4 pe a 22-a favorită, rusoaica Svetlana Kuznetsova.

Dacă va trece de optimi,Serena Williams ar urma să joace în sferturile de finală contra învingătoarei partidei dintre ucraineanca Elina Svitolina, cap de serie numărul 23, şi elveţianca Timea Bacsinszky, favorita 27, una dintre cele mai în formă jucătoare din acest sezon, cu două titluri WTA în ultimele trei săptămâni. Iar în semifinale am putea avea un meci de vis, Simona Halep – Serena Williams.

Simona Halep s-a calificat în optimile de finală al turneului de la Indian Wells

Indian Wells 2015. Victor Hănescu, Raluca Olaru şi Monica Niculescu au părăsit turneul american. Halep s-a calificat în optimi

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite