Halep, explicaţiile unui eşec categoric cu Kerber: de ce n-a intrat într-un meci dominat clar de nemţoaică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a luat doar patru game-uri în confruntarea de duminică, după ce, cu 24 de ore mai devreme, o învinsese pe Andrea Petkovici.

Numai că, din păcate pentru a 6-a jucătoare a lumii, succesul din primul meci a lăsat urme fizice, iar Halep s-a prezentat la duelul cu Kerber, fiind epuizată şi accidentată.

De altfel, tatăl ei, Stere Halep, a confirmat aici că Simona a fost victima unui plan bine executat de nemţaoice.

La conferinţa de după partida cu Kerber, Simona a confirmat, potrivit prosport.ro, că n-a fost în apele ei în întâlnirea de duminică.

Ce a spus?

„Angelique Kerber a jucat un tenis foarte bun, vreau să o felicit, i-au intrat mingile, m-a demoralizat un pic. Şi eu am jucat mai slab, nu prea am avut timp să mă recuperez. Au fost puţine orele de aseară, de când am terminat, până astăzi la primul meci. Ea avut un avantaj, că s-a jucat diferit. Eu am fost un pic obosită, piciorul mi-a dat dureri, dar nu vreau să găsesc scuze, Angelique Kerber a fost mai bună“, a afirmat Halep.

Simona a detaliat ce urmează pentru ea: „Sper să fie bine, cu siguranţă, voi merge la turneul de la Stuttgart şi voi încerca să joc“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite