Halep, dezvăluire în presa americană: Simona a spus în ce oraş s-ar stabili, dacă ar pleca din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep mereu vorbeşte la superlativ despre oraşul ei natal, Constanţa, însă în topul preferinţelor ei, prima poziţie pare a fi ocupată de o altă destinaţie.

Simona Halep a devenit o jucătoare foarte căutată de jurnaliştii străini şi, periodic, acordă interviuri pentru site-uri şi publicaţii prestigioase de afară.

Acum, liderul WTA a fost abordat de americanii de la „Sports Illustrated“, iar Digi Sport a oferit fragmente din interviul acordat de constănţeanca de 26 de ani.

Ce a spus Halep?

*Sunt fericită să vorbesc despre asta, pentru că e singurul lucru pe care nu l-am câştigat până acum (n.r. un Grand Slam). Mă gândesc că sunt acolo şi că pot să o fac, pentru că am fost foarte aproape în trei rânduri. Poate e nevoie doar de timp, răbdare şi să cred că pot să o fac.

* E adevărat ce spun toţi jucătorii de tenis: încrederea creşte când câştigi meciuri. Ajungi departe dacă eşti profesionist. Chiar înainte să joci primul punct, intri pe teren fiind sigur pe tine, pentru că ştii că ai făcut totul ca la carte la antrenamente.

*Încerc să găsesc perfecţiunea şi poate fi foarte frustrant atunci când nu o ating, deşi e imposibil să fii perfect. Obiectivul e să încerc mereu să fac totul perfect, dar şi să fiu mai blândă cu mine atunci când nu-mi iese.

*Cel mai mare sacrificiu? Cred că operaţia de micşorare a sânilor, în 2009. Când am făcut-o, am făcut-o pentru tenis. Azi, sunt numărul 1 şi poate că această decizie a fost foarte importantă. Acesta cred că a fost cel mai mare sacrificiu. Ştii, nu simt că fac sacrificii fiind aici sau jucând tenis, pentru că mie chiar îmi place acest sport şi pentru mine nu e niciodată greu să mă antrenez.

*Am câştigat la French Open la juniori. E aproape de ţara mea. Iubesc Parisul, să stau acolo şi să vizitez. Poate voi locui acolo într-o zi. Pur şi simplu, iubesc totul la acest turneu. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite