Hagi a mers la spital pentru a-l vedea pe Nicuşor Bancu. "Mi-au dat lacrimile"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Momentul în care Nicuşor Bancu s-a ales cu piciorul rupt FOTO Rpressport.ro
Momentul în care Nicuşor Bancu s-a ales cu piciorul rupt FOTO Rpressport.ro

Accidentat grav în timpul meciului CSU Craiova - Viitorul, jucătorul oltenilor, Nicuşor Bancu, a fost operat la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti.

Bancu va lipsi cel puţin trei luni de pe teren, fiind operat de fractură la tibie şi peroneu, în urma faultului făcut de Şeroni, de la Viitorul. Printre cei care au venit să-l viziteze pe mijlocaşul de 22 de ani la spital a fost şi Gică Hagi, patronul şi antrenorul Viitorului.

"A fost cea mai mare bucurie din viaţa mea. Mi-au dat lacrimile când l-am vazut pe domnul Hagi. Mi-a urat sănătate şi m-a incurajat. Sper să revin cât mai repede pe gazon, deja mi-e dor de colegii mei", a spus Bancu.

Directorul de imagine al oltenilor, Gică Craioveanu, a declarat că va veni special în România pentru Bancu. "N-am cum să stau aici fără să-l strâng în braţe. Numai eu ştiu cât am plâns după ce colegul meu, Emil Săndoi, şi-a rupt piciorul în meciul cu Brăila. Ca şi Sandi, Bancu va reveni pentru că e un oltean drăcos", a afirmat Craioveanu pentru maximasport. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite