Hagi, „mama răniţilor“: echipa fostului internaţional încheie campionatul în genunchi. Bilanţ catastrofal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

După ce s-a salvat de la retrogradare, „Regele“ a anunţat că ţinteşte o calificare în următorul sezon de Liga Europa. Din păcate pentru el şi elevii săi, Viitorul a ajuns ciuca bătăilor.

Viitorul lui Hagi a fost „pansamentul“ perfect pentru toate echipele din subsolul clasamentului în acest final de sezon. De fapt, în ultimele şase jocuri, trupa pregătită de fostul internaţional a bifat o remiză şi cinci eşecuri:

Oţelul - Viitorul 3-0
Viitorul - Universitatea Cluj 1-1
Târgu-Mureş - Viitorul 6-1
Viitorul - Dinamo 0-2
Chiajna - Viitorul 2-0
Viitorul - FC Braşov 0-2

Sâmbătă, echipa lui Hagi i-a scos şi pe braşoveni - aveau două eşecuri consecutive în Liga I - din criză, cedându-le toate punctele. Ţâră (4) şi Moraru (42) au înscris golurile victoriei într-un meci în care Viitorul a fost cuminte şi a bifat doar prezenţa pe teren.

Rezultatul menţine Viitorul pe locul 10 cu 42 de puncte, fără şanse de a juca în Europa, în sezonul următor. FC Braşov a ajuns pe locul 14 cu 35 de puncte, la trei puncte de locul 12, ultimul care asigură rămânerea în primul eşalon. În ultima etapă, „stegarii“ vor întâlni chiar ocupanta poziţiei a 12-a, Gaz Metan Mediaş, pe teren propriu. În tur, medieşenii s-au impus cu 2-1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite