Giovani Becali se disculpă: „Cum să fiu vinovat dacă semnătura mea nu apare nicăieri în acte?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Giovani Becali este încrezător că va scăpa de puşcărie
Giovani Becali este încrezător că va scăpa de puşcărie

Impresarul de jucători Giovani Becali, inculpat în „Dosarul Transferurilor”, a declarat după ziua maraton de audieri de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie că nu este vinovat de nimic, aducând şi un argument concret pentru a-şi susţine nevinovăţia.

Deşi în trecut Giovani Becali a atacat deciziile magistraţilor care au judecat cazul transferurilor de jucători în care este inculpat, impresarul are o altă atitudine faţă de judecători acum, fiind încrezător că oamenii legii vor da o sentinţă finală corectă. „Păi dacă eram eu vinovat, mă duceam singur la procurori şi încercam să ajung la o înţelegere. Dar nu sunt. Cum să fiu vinovat când semnătura mea nu apare nicăieri în acte? Am încredere că judecătorii vor da verdictul corect”, a spus Giovani Becali la Antena 1.

Impresarul a fost condamnat de Curtea de Apel Bucureşti la opt ani de închisoare cu executare, dar Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie judecă recursul său. Următorul termen de judecată este programat la data de 9 mai, când este de aştepta un verdict final din partea magistraţilor.   

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite