Gigi Becali visează cai verzi pe pereţi: ce sumă cere pentru a-l vinde pe Cristi Tănase şi ce i-a cerut jucătorul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Tănase (dreapta)
Cristi Tănase (dreapta)

Un mijlocaş limitat, decarul formaţiei din Ghencea e considerat un star de latifundiarul din Pipera. După mai bine de cinci ani petrecuţi la Steaua însă, jucătorul e în pragul disperării.

Victor Piţurcă e printre puţinii admiratori ai lui Cristi Tănase, fotbalist pe care l-a şi promovat intens la echipa naţională, cât timp a fost selecţioner. 

Actualul antrenor al celor de la Al-Ittihad a dezvăluit la Dolce Sport că, de când a ajuns la Jeddah, „Dodel“ l-a sunat, în mod repetat, în speranţa că va fi transferat în Arabia Saudită.

„Personal, eu nu l-am dorit pe Cristi Tănase, fiindcă aveam nevoie de alţi jucători, cu alte calităţi. El a fost cel care m-a sunat tot timpul. Se deschisese o portiţă în momentul în care Bogdan Stancu nu putea fi adus. M-am gîndit la el, Cristi (n.r. – Tănase) m-a sunat de foarte multe ori. El îşi doreşte foarte mult să plece din România pentru că e greu pentru el să joace într-o astfel de atmosferă. De ce? Pentru că el când greşeşte o pasă e înjurat“, a explicat Piţurcă.

Paradoxul lui Piţi: „E senzaţional, dar nu-l va lua nimeni

Fostul selecţioner l-a descris pe Tănase ca fiind un jucător de calitate, care însă nu va ajunge la niciun club mare.

„Gigi Becali nu va putea lua niciodată milioane pe Tănase. Nimeni nu va plăti mai mult de 500.000-700.000 de euro. Are o vârstă deja şi n-a plecat din România. Îl poate lua doar un antrenor care îl cunoaşte bine şi îi ştie toate calităţile. Dacă n-are un astfel de antrenor, nu poate fi înţeles. El are un stil de joc pentru echipă, are un aport senzaţional la evoluţia echipei. Am discutat foarte mult cu el, i-am zis să vorbească şi cu Gigi (n.r. – Becali), pentru că eu nu vorbesc cu el. Mi-a zis că a făcut asta şi că Gigi vrea două milioane de euro pe el, lucru care e imposibil“, a adăugat fostul selecţioner.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite