Gigi Becali a făcut dezvăluiri incendiare despre un jucător al Stelei: „L-am trimis în Italia la o clinică, dar el a stat cu trei curve în fiecare noapte“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Patronul roş-albaştrilor a refuzat să plătească salariul unui fotbalist pentru ultimele două luni, motivând că acesta nu-şi merită banii.

Steaua e printre puţinele formaţii din Liga I unde jucătorii sunt plătiţi la timp. Regula e valabilă pentru cei care nu păcălesc fotbalul, categorie în care nu intră şi Gabi Matei. 

Aşa a considerat Gigi Becali care, zilele trecute, a virat salariile tuturor fotbaliştilor, mai puţin unul: Gabi Matei. De când a venit în Ghencea, acesta are mai multe luni petrecute pe tuşă decât apariţii în roşu şi albastru. A fost operat la ligamentul încrucişat al genunchiului drept, în septembrie 2011, însă accidentarea a recidivat în noiembrie 2012. 

A urmat o nouă operaţie, de această dată la Spitalul Militar din Bucureşti, iar o ultimă intervenţie chirurgicală va fi făcută fie în februarie, fie în martie, pentru o recuperare totală. Până atunci, Gabi Matei se pregăteşte la Bucureşti şi n-a fost luat în niciun cantonament al Stelei în această iarnă. Totuşi, el a avut multe apariţii în presa mondenă, mai întâi, din cauza relaţiei sale cu Mădălina Pamfile, iar săptămâna trecută a fost fotografiat alături de Anda Adam!

„A stat cu trei curve în Italia“

Această situaţie l-a scos din sărite pe Gigi Becali, care a plătit 650.000 de euro pentru fundaşul dreapta adus de la Pandurii. „M-a sunat să mă întrebe de ce toţi şi-au luat banii, iar el e neplătit de două luni. I-am zis: <<Păi, ce bani să-ţi dau ţie, dacă n-ai jucat niciun meci?>>. El a umblat cu Pamfile, iar când a fost în Italia pentru recuperare, în loc să se odihnească seara, stătea până dimineaţă cu trei curve“, a povestit patronul Stelei.

„Matei mi-a promis că o să se cuminţească. A zis că îi pare rău de ce a făcut. Eu tot mai cred în el. O să-i dau şi banii până la urmă“, a încheiat latifundiarul.

Înfrângere cu azerii

Steaua a bifat, miercuri seară, al treilea eşec din perioada de pregătire, fiind învinsă de azerii de la Qabala, noua echipă a lui Pulhac. Singurul gol al meciului a fost marcat de Dodo, în minutul 77. Următorul test pentru echipa lui Reghecampf va fi vineri, cu formaţia austriacă Sturm Graz (ora 20.00, Digi Sport 1). În partida cu azerii, Steaua a jucat în următoarea formulă: Tătăruşanu - Râpă (Prepeliţă 59), Chiricheş, Szukala (Gardoş 59), Latovlevici (Pârvulescu 46) - Bourceanu (Filip 59), Pintilii - Chipciu, Rocha (Rusescu 46), Tănase (Nikolici 46) - M. Costea (Ad. Popa 46).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite