Gică Popescu, prima reacţie la adresa lui Răzvan Burleanu: „Săracu nu ştie ce spune. Vorbeşte să se afle în treabă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gică Popescu
Gică Popescu

Gică Popescu şi Răzvan Burleanu sunt până în acest moment singurii candidaţi la funcţia de preşedinte al FRF, la alegerile preconizate a se desfăşura în luna martie.

Dacă Răzvan Burleanu a avut câteva declaraţii acide la adresa fostului mare internaţional, acesta s-a abţinut mult timp să-i răspundă. În cele din urmă a făcut-o însă într-o notă deloc agresivă.

"Nu mă mai surprinde absolut nimic în societatea românească. Sunt obişnuit cu această lipsă de respect, dar nu o să mă auziţi niciodată atacând unul dintre adversari. La mine cariera stă ca o mărturie vie a tot ceea ce am făcut în viaţă. Nu mă interesează ce declară acel om. Săracul, vorbeşte fără să ştie, vorbeşte ca să se afle în treabă. Dacă se referă la foştii mei colegi de echipă naţională, la Hagi, Stelea, Belo sau Prodan, dacă se referă la ei când vorbeşte de cumetrii, are dreptate. Voi veni cu colegii mei cu care am făcut performanţă, vom încerca să facem performanţă şi la Federaţie. Eu nu mă consider câştigătorul acestei competiţii.Mi-aş dori ca această campanie să se bazeze pe respect, pe proiecte, chiar dacă unii dintre candidaţi avem aparent mai multe şanse decât ceilalţi”, a spus Gică Popescu la Dolce Sport.

Gheorghe Chivorchian şi Vasile Avram sunt alţi doi posibili candidaţi la preşedinţia FRF.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite