Francezii râd şi de conaţionalii lor din România: atacantul FCSB-ului, Harlem Gnohere, luat peste picior la televizor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură din emisiunea în care a apărut Gnohere (dreapta) la televiziunea franceză
Captură din emisiunea în care a apărut Gnohere (dreapta) la televiziunea franceză

De-a lungul anilor, nu o dată, francezii au stat la originea unor remărci răutăcioase la adresa României. Acum, un episod neplăcut s-a petrecut la postul SFR Sport.

În cadrul emisiunii „Le Vestiaire“, a fost invitat atacantul FCSB-ului, Harlem Gnohere. În ultima lună, el a fost vârful francez cu cele mai bune cifre într-un campionat din străinătate.

În şase meciuri pentru vicecampioana Ligii I, Gnohere a înscris opt goluri, ceea ce, din punct de vedere strict statistic l-a plasat deasupra unor nume, precum Griezmann (Atletico Madrid) sau Benzema (Real Madrid).

Dorind să-l cunoască mai bine pe Gnohere, francezii l-au invitat la emisiunea amintită, însă discuţia a început cu o ironie pe seama atacantului de 29 de ani.

Aflat şi el în studio, fostul mare fundaş francez, Frank Leboeuf, l-a luat tare pe Gnohere: „Geaca asta ţi-ai cumpărat-o din România?“.

Neştiind cum să reacţioneze la o astfel de întrebare ironică, fotbalistul FCSB-ului a fost pus într-o postură evident proastă.

Un alt fost internaţional francez, Emmanuel Petit, a sesizat momentul penibil şi a intervenit, spunând că remarca lui Leboeuf a fost o glumă. Abia apoi emisiunea a continuat cu întrebări strict fotbalistice. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite