FOTO „Tata Puiu“, vizitat de „Naşu“ Sandu la primul antrenament al naţionalei înainte de meciul cu Irlanda de Nord

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lotul naţional condus de selecţionerul Anghel Iordănescu a efectuat luni seara primul antrenament înaintea duelului cu Irlanda de Nord, de vineri. La această şedinţă de pregătire a fost prezent şi fostul preşedinte al FRF, Mircea Sandu, care a discutat minute bune cu "Tata Puiu".

În timpul primului antrenament după reunirea tricolorilor, la Mogoşoaia şi-a făcut apariţia Mircea Sandu, fost preşedinte al FRF. "Naşu" a venit însoţit de un fost subaltern, Paul Cazan şi s-a întreţinut minute bune cu selecţionerul Anghel Iordănescu, după care a urcat în tribune pentru a urmări toată şedinţa de pregătire.

Fostul şef de la Casa Fotbalului nu s-a sfiit să glumească cu cei prezenţi şi s-a arătat încrezător în şansele României în duelul cu Irlanda de Nord, programat vineri, la ora 21.45, în direct pe TVR 1.

În afara lui Vlad Chiricheş, Ciprian Tătăruşanu şi Răzvan Raţ, care au lipsit, ceilalţi jucători convocaţi au fost toţi prezenţi la antrenamentul de luni seara. Chiricheş şi Tătăruşanu s-au alăturat lotului luni seara şi vor avea program normal începând de marţi, iar Raţ se află încă sub tratament după accidentarea suferită la un meci jucat pentru PAOK Salonic. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite