FOTO Cine este primul jucător din istoria tenisului care şi-a vopsit părul roz. A făcut senzaţie la Masterul de la Paris

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Masterul de la Paris e în plină desfăşurare
Masterul de la Paris e în plină desfăşurare

O prezenţă cu adevărat inedită la Mastersul de la Paris, care se află în desfăşurare, a fost un jucător care şi-a vopsit părul într-o culoare neobişnuită.

În vârstă de 29 de ani, Benoit Paire nu are cea mai prolifică perioadă a carierei. În ianuarie 2016 a fost pe locul 18 în lume – cea mai bună poziţie ocupată în carieră – , dar acum a ajuns pe 56. 

Dacă rezultatele nu sunt cele la care visează, Paire poate măcar să îşi facă de cap în… cap. Aşa că săptămâna aceasta, la Paris, a apărut cu părul vopsit în roz. Sau magenta, depinde de cum priviţi lucrurile. 

Cert e că această culoare i-a purtat ceva noroc, pentru că a trecut de calificări (6-3, 6-3 cu Daniel Taro, respectiv 7-6, retragere, în faţa lui Vasek Pospisil). Pe tabloul principal rozul nu şi-a mai făcut datoria iar adversarul nu a fost impresionat, aşa că a fost eliminat de maghiarul Marton Fuscovics, care s-a impus cu scorul de 6-4, 6-4.

paire
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite