FOTO ISIS, imagine şocantă cu Neymar şi cu Messi în prim-plan: mesajul înfiorător al teroriştilor îngrozeşte planeta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu opt luni înainte de Cupa Mondială din Rusia apar din ce în ce mai multe ameninţări ale Statului Islamic prin publicarea unor imagini şi mesaje oribile.

În 2016, Campionatul European din Franţa a trecut fără incidente, însă turneul final s-a desfăşurat într-o atmosferă neplăcută, mulţi fiind speriaţi de perspectiva unor atentate pe stadioanele din Franţa.

Acum urmează Cupa Mondială din 2018 şi, chiar dacă măsurile de securitate vor fi draconice şi să presupunem că nu se va întâmpla nimic rău, trebuie să admitem că, din nou, teroriştii îşi vor atinge scopul, măcar parţial: crearea panicii în rândul celor care vor asista la eveniment.

De o săptămână, ISIS a început publicarea unor mesaje de ameninţare la adresa Mondialului din 2018. Dacă mai întâi a fost folosită o imagine cu Messi după gratii vârsând o lacrimă însângerată, astăzi, cei de la Statul Islamic au venit cu un banner terifiant.

Pe imaginea de mai jos se poate vedea cum Neymar plânge înainte de a fi executat de un terorist, iar lânga el zace Messi, care a fost deja omorât! „Nu vă veţi bucura de securitate până când nu vom avea noi parte de ea în ţările islamice“, e mesajul care însoţeşte oribila fotografie. 

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite