FOTO Imaginea zilei în lumea fotbalului: Maradona a intrat în Belarus cu „tancul“. Ce şi-a propus să facă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Diego Maradona trebuie să facă ceva ciudat, fie că urmăreşte un meci de fotbal din tribune, fie că e prezentat de un club.

Pe durata Mondialului, argentinianul de 57 de ani a avut nişte reacţii bizare la meciurile Argentinei, suferind în stilul său inconfundabil la ratările „pumelor“ şi făcând gesturi obscene după goluri. 

După ce şederea sa în Rusia, în calitate de invitat FIFA, s-a încheiat, legenda vie a fotbalului mondial a luat avionul şi a aterizat în...Belarus! Aici, „El Pibe D’Oro“ a avut parte de o prezentare extravagantă  în calitate de noul preşedinte al clubului Dinamo Brest. Maradona a trecut prin faţa suporterilor într-o maşină uriaşă, imaginile făcând rapid înconjurul lumii.

În noua sa aventură, Maradona şi-a propus „dezvoltarea strategică“ a clubului Dinamo Brest. „Cred că am timp să învăţ şi limba rusă. Dacă reuşesc să-mi duc la bun sfârşit proiectul la Dinamo Brest, e posibil să mă stabilesc definitiv în Belarus. Clima de aici nu mă sperie. Când eram copil, în Argentina, mergeam desculţ pe zăpadă. Frigul nu mă deranjează“, a spus Maradona la conferinţa sa de prezentare. 

Imagine indisponibilă

Maradona a fost întrebat şi despre fotbaliştii de astăzi pe care i-a văzut la CM 2018 şi cei de pe vremea sa. „Acum, nu mai vezi jucători care să te uimească, care să înscrie goluri extraordinare. Îi avem pe Neymar şi pe Messi, însă ei n-au jucători de calibrul lor în naţionalele din care fac parte. Din acest punct de vedere, Hazard e într-o situaţie mai fericită, fiindcă lângă el joacă Mertens şi Lukaku în naţionala Belgiei“, a adăugat Maradona.

2 echipe a antrenat Diego Maradona în ultimii şapte ani, ambele din Emirate: Al-Wasl Dubai şi Al-Fujairah. Cu ultima, a ratat promovarea în prima ligă în sezonul trecut.   
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite