FOTO Gigi Becali are statuie în oraşul lui Ceauşescu! Creaţia artistică stârneşte zâmbete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe un drum naţional din judeţul Olt, aproape de intrarea în Scorniceşti, un bust imens al lui Gigi Becali poposeşte la umbra unei salcii.

Creaţia artistică de o valoare discutabilă îi apaţine unui localnic, Cătălin Mihalache. Bustul de dimensiuni uriaşe este amplasat la umbra unei salcii, între Piteşti şi Slatina, aproape de intarea în Scorniceşti, aşezarea de baştină a lui Nicolae Ceauşescu. Localnicii au declarat pentru Antena 1 că speră ca Gigi Becali să vină în Scorniceşti să vadă acest bust şi "să aducă şi lovele".

Cătălin Mihalache a mai realizat busturile lui Sergiu Nicolaescu, Traian Băsescu, Fecioarei Maria, iar în curtea sa este întinsă la soare o mare sirenă. El a afirmat că a dat destul la sapă şi că de acum înainte vrea să mizeze pe talentul său artistic.

Gigi Becali veghează asupra intrării din Scorniceşti FOTO Spynews.ro

image

În urmă cu trei ani, un sculptor din Zalău s-a prezentat la palatul lu Becali cu un bust de-al patronului stelist. Totuşi, Gigi nu a fost impresionat de acest cadou, întrucât personajul sculptat nu prea semăna cu el."Trebuie să-l mai şlefuieşti", i-a spus Becali artistului. 

Reprezentare nereuşită a lui Becali, "cel mai mare român" FOTO DigiSport.ro

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite