FOTO Fetele de la FED Cup au ajuns în Canada şi se pregătesc la Montreal jucând tenis cu piciorul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de FED Cup a României, care va juca în acest weekend contra Canadei, a avut zi plină ieri la Montreal, în sala Maurice Richard care va găzdui meciul.

Irina Begu, Alexandra Dulgheru, Raluca Olaru şi Andreea Mitu au avut ieri două antrenamente, în care după acomodarea cu sala au bătut şi mingea, dar au făcut şi exerciţii fizice sau au jucat tenis de picior cu mingea mică. Meciul de Fed Cup Canada – Romania va avea loc în zilele de 18 şi 19 aprilie, la Montreal. Învingătoarea se va califica în Grupa Mondială I a competiţiei. canadiencele o au în echipă şi pe Eugenie Bouchard, numărul 7 mondial, ceea ce va creşte gradul de dificultate al întâlnirii. "Cu siguranţă va fi mult mai greu pentru noi. Important este că suntem unite şi ne facem treaba. Este greu să joci la ele acasă, noi am simţit asta. Pe noi ne-a ajutat foarte mult publicul cand am avut nevoie", a spus Irina Begu pentru Dolce Sport. 

Ea este singura jucătoare din tabăra României care a jucat în trecut cu Eugenie Bouchard, principalul pericol din echipa de Fed Cup a Canadei. Cele două s-au întâlnit o singură dată în circuitul WTA, în acest an, la Australian Open, când canadianca s-a impus în trei seturi, 6-1, 5-7, 6-2.

image
image
image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite