FOTO Cea mai bună handbalistă a Spaniei este cetăţean de onoare al Bucureştiului. Cum s-a ajuns la această situaţie inedită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carmen Martin
Carmen Martin

România întâlneşte azi Spania, la Campionatul European de handbal feminin, şi porneşte are nevoie de victorie pentru a se califica în semifinale.

Tricolorele pornesc cu prima şansă în meciul de azi, ţinând cont că Spania nu a bătut pe nimeni până acum, şi vor da piept cu o mai veche cunoştinţă a handbalului românesc. 

Căpitanul echipei Spaniei şi cea mai bună jucătoare a ibericelor este, în acest moment, extrema Carmen Martin, legitimată în Franţa, la Nice. Martin a marcat 20 de goluri şi este golghetera Spaniei la acest turneu final.

Carmen Martin a evoluat timp de trei sezoane la CSM Bucureşti, alături de care a câştigat liga Campionilor, în 2016. Pentru acest succes, ea şi restul fetelor, au primit titlul de cetăţean de onoare al municipiului Bucureşti.

Martin (30 de ani) este dublă medaliată cu argint la Europene (2008 şi 2014) şi medaliată cu bronz la Campionatul Mondial (2011) şi Jocurile Olimpice (2008).

martin
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite