FOTO Arabii vor să reabiliteze imaginea musulmanilor în lume: cadou inedit pentru Cristiano Ronaldo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atentatele din Boston au asociat, din nou, terorismul cu religia Islamică. Pentru a „spăla“ această imagine negativă, saudiţii au apelat la o strategie de marketing.

După Osama Bin Laden, acum fraţii Tsarnaev au pus o pată mare pe fruntea comunităţii islamice. Această situaţie a creat un val de indignare în rândul musulmanilor, iar prima ţară care a reacţionat a fost Arabia Saudită. 

În încercarea de a mai „repara“ ce au stricat oameni precum Bin Laden, saudiţii au început o campanie prin care încearcă să promoveze Islamul, folosindu-se de celebrităţi cu o imagine impecabilă.

Zilele trecute, vedeta celor de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo a fost invitat la Riad, acolo unde a filmat un spot publicitar pentru cea mai mare firmă de telefonie mobilă din Arabia Saudită, „Mobily“. 

Potrivit stiridesport.ro, pe lângă un cec de un milion de dolari, portughezul a primit cadou şi un Coran, care e cartea sfântă a musulmanilor. Mai mult, Ronaldo a vorbit despre Islam. „Am anumite cunoştinţe despre această religie, am auzit versete din Coran, mai ales că, la Real, sunt coechipier cu Mesut Ozil, care e musulman“, a povestit Ronaldo.

Ronaldo Coran
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite