FOTO Primul antrenament al lui Cristoph Daum la echipa naţională a fost urmărit de 250 de suporteri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristoph Daum FOTO David Muntean
Cristoph Daum FOTO David Muntean

Cei mai bucuroşi de antrenamentul deschis publicului au fost copiii, care au aplaudat golurile spectaculoase şi au strigat „Hai, România!”.

250 de suporteri ai naţionalei au asistat ieri la primul antrenament al selecţionerului german Cristoph Daum cu aproape tot lotul echipei naţionale. Cei mai bucuroşi de antrenamentul deschis publicului au fost copiii, care au aplaudat golurile spectaculoase şi au strigat „Hai, România!”.
De la şedinţa de pregătire au lipsit Torje, care a ajuns mai târziu din Rusia, şi Stanciu, învoit o zi pentru a semna cu Anderlecht. În prima parte a antrernamentului, Daum a lăsat echipa pe mâna preparatorilor fizici, după care secunzii au trecut la conducere. Germanul a urmăritt cu atenţie desfăşurarea antrenamentului, dar s-a implicat sporadic, intervenind cu câteva observaţii. La exerciţiile cu mingea, antrenorul a mizat pe rapiditatea jocului, cu maxim două atingeri. 
România va juca duminică împotriva Muntenegrului, pe Cluj Arena, primul meci din preliminariile pentru Mondialul din 2018.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite