FOTO Cum a ajuns un membru al Generaţiei de Aur să fie unul dintre cei mai apropiaţi prieteni ai Simonei Halep

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bogdan Stelea a fost portarul Generaţiei de Aur
Bogdan Stelea a fost portarul Generaţiei de Aur

Atunci când se află în ţară, Simona Halep îşi împarte timpul între Constanţa şi Bucureşti, antrenându-se şi întâlnindu-se cu prietenii.

Anul acesta, în cercul ei de apropiaţi a intrat şi un membru marcant al Generaţiei de Aur, despre care nu se ştia că este pasionat de tenis. Bogdan Stelea este nelipsit de la ieşirile pe care Simona le organizează atunci când se află în Bucureşti, cei doi având prieteni comuni.

Mai mult decât atât, Stelea şi-a deschis o şcoală de fotbal la Stejarii Country Club, acolo unde Simona locuieşte când se află în Bucureşti, ei întâlnindu-se frecvent în incinta complexului deţinut de Ion Ţiriac.

Simona Halep n-a ascuns niciodată că este pasionată de fotbal, fiind fan declarat a lui Gheorghe Hagi. Legăturile ei cu fotbalul s-au cimentat acum prin intermediul lui Cosmin Hodor, care este directorul operaţional al Stejarii Country Club. Cosmin Hodor este omul care a organizat cel mai longeviv eveniment sportiv anual din România, turneul de tenis ATP, a fost manager al Federaţiei Române de Tenis, al Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi şi director de programe în cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului. El este bun prieten cu Cristi Chivu, Cosmin Contra şi alţi foşti fotbalişti, între care, evident şi Bogdan Stelea.

image
image
image
image

Cosmin Hodor (în sacou) alături de Simona Halep, Bogdan Stelea şi alţi prieteni

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite