Fotbal electrizant: City - United, meci de colecţie! Mourinho „a înviat“ o echipă „moartă“. Guardiola, premieră neagră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Derby-ul oraşului Manchester s-a jucat cu titlu pe masă. Dacă ar fi învins, City era campioană. Iar la pauză, „cetăţenii“ aveau 2-0 şi, de fapt, ar fi meritat să conducă lejer cu 3-0 sau chiar 4-0. Apoi, a venit repriza a doua.

Săptămână neagră pentru cariera de antrenor al lui Guardiola! Miercuri, echipa sa a fost zdrobită de Liverpool cu 3-0 în turul sferturilor Ligii Campionilor, iar după 72 de ore, spaniolul a „reuşit“ să piardă şi derby-ul cu United care, la pauză, părea ca şi câştigat.

Chiar dacă şi-a menajat cei mai bun jucători pentru returul cu Liverpool de marţi, Guardiola avea un zâmbet larg pe faţă la pauză. City avea 2-0 (Kompany 25, Gündoğan 30), iar United fusese dominată de o manieră categorică, fiind aproape inexistentă.

Pogba, fără gol de cinci luni, două în 90 de secunde!

Probabil, nu vom afla niciodată ce le-a spus Mourinho jucătorilor la pauză, însă cert e că din vestiar a ieşit o echipă „metamorfozată“ a lui United. Una care a făcut tot posibilul ca nu cumva City să devină campioană după meciul direct.

În mai puţin de 90 de secunde, scorul a devenit 2-2 de la 2-0! Pogba, fără gol de cinci luni, a reuşit „dubla“ (53, 55), iar apoi Smalling (69), plecat dintr-un ofsaid milimetric, a marcat golul victoriei pentru United.

A fost pentru prima dată în cariera de antrenor al lui Guardiola când o echipă pregătită de el a încasat trei goluri în două partide consecutive!

S-a terminat 3-2 pentru United, iar City mai are de aşteptat pentru a primi trofeul Premier League pentru un titlu care, totuşi, e ca şi câştigat.

Clasament, etapa a 33-a

1. Manchester City 84 de puncte

2. Manchester United 71p

3. Liverpool 67p

VEZI GOLURILE MECIULUI MANCHESTER CITY - MANCHESTER UNITED

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite