Fiasco total! La casele de bilete de la Rio de Janeiro bate vântul. Mai sunt peste un milion de tichete disponibile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spre deosebire de ediţia precedentă, de la Londra, unde majoritatea biletelor pentru cele mai populare întreceri se vânduseră cu luni bune înainte, la competiţia braziliană mai sunt încă disponibile peste 1,2 milioane de tichete.

Prima ediţie a Jocurilor Olimpice din America de Sud se poate transforma într-un eşec financiar de proporţii pentru ţara organizatoare, Brazilia. Nu există zi fără proteste în Rio de Janeiro, ba chiar un grup de profesori care nu şi-au mai primit lefurile de câteva luni bune a reuşit să şi stingă, după mai multe încercări, flacăra olimpică. Ca de obicei, autorităţile au încercat să minimalizeze problema: “Torţa se stinge adesea şi este reaprinsă. Flacăra nu se stinge niciodată”. 

Tensiunile sociale nu sunt însă principala problemă a organizatorilor, ci faptul că oamenii nu prea s-au înghesuit să-şi cumpere bilete la întrecerile sportive. Circa 20% dintre tichete sunt încă disponibile, spre deosebire de precedenta ediţie, de la Londra, din 2012, unde majoritatea biletelor pentru cele mai populare întreceri fuseseră vândute cu luni de zile înaintea ceremoniei de deschidere. De data aceasta, au mai rămas chiar şi tichete pentru ceremonia de deschidere, care a fost vineri seara pe legendarul stadion “Maracana”. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite