Fete obraznice: ce fac handbalistele de la CSM Bucureşti la duşuri. Antrenorul Per Johansson, uluit: „Ce pot face eu?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Majda Mehmedovici, superba handbalistă de la CSM
Majda Mehmedovici, superba handbalistă de la CSM

CSM Bucureşti are sub contract unele dintre cele mai bune handbaliste ale lumii însă, din păcate, nu toate duc o viaţă extrasportivă curată.

Într-un interviu acordat în presa din ţara sa, antrenorul Per Johansson (47 de ani) a povestit detalii incendiare despre ce a găsit în România.

CSM Bucureşti a ratat şansa de a câştiga Liga Campionilor pentru al doilea sezon la rând, Oana Manea şi colegele ei cucerind medalia de bronz, după Final Four-ul găzduit de Budapesta.

Chiar şi aşa, gruparea finanţată de Primăria Capitalei rămâne o forţă în handbalul feminin atât din punct de vedere sportiv, cât şi financiar. De aceea, potrivit prosport.ro, jurnaliştii suedezi de la „Sportbladen“ au trimis o echipă la Bucureşti pentru a afla povestea „tigroaicelor“.

Reportajul realizat de „Sportbladen“ conţine declaraţii de la jucătoare, dar şi o serie de dezvăluiri incredibile făcute de antrenorul Per Johansson. Printre altele, tehnicianul suedez le-a povestit conaţionalilor săi că, la CSM Bucureşti, ca la orice echipă, există şi abateri disciplinare.

„De exemplu, jumătate dintre fetele din echipă fumează. Fumează la duşuri şi facem opriri pentru fumat în timpul drumului cu autocarul. Dar ce pot face eu? Într-un timp atât de scurt?“, a spus Johansson, cel care nu se va mai afla pe banca CSM-ului în sezonul viitor. În locul său va sosi daneza Helle Thomsen, antrenoare la naţionala Olandei.

Manea către Johansson: „Tu eşti Isus!“

Suedezul care a condus CSM Bucureşti spre bronzul european a mai povestit pentru „Sportbladen“ că, în momentul instalării sale pe banca „tigroaicelor“, le-a dat elevelor sale un manual cu 11 reguli interne.

„Aceasta e biblia voastră“, le-a transmis Per Johansson handbalistelor. Oana Manea i-a răspuns imediat suedezului, spre amuzamentul tuturor, inclusiv antrenorul izbucnind în râs: „Atunci, tu eşti Isus!“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite