Feroe - România, meciul unei generaţii! Ne aşteaptă vânzători, tâmplari, avocaţi şi educatori, gata să ne facă de râs!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Naţionala Insulelor Feroe
Naţionala Insulelor Feroe

România va putea să celebreze calificarea la Euro 2016 fără a mai depinde de jocul rezultatelor doar dacă învinge în Feroe.

În micuţa ţară din Oceanul Atlantic ne aşteaptă însă un meci dificil, chair dacă mai mult de jumătate dintre componenţi echipei insulare sunt amatori şi merg zilnic la serviciu. Feroezii au un jucător în Islanda, unul în Norvegia şi şapte care joacă în Danemarca, iar restul provin din campionatul intern. Portarul Gestosn este educator la o grădiniţă, fundaşul Naes e avocat, mijlocaşul Helst este profesor, iar atacanţii Klemit Olsen şi Andreas Olsen, sunt primul tâmplar şi cel de-al doilea profesor. 

Între meseriile adversarilor noştri de duminică se mai regăsesc electricieni, vânzători, funcţionari publici, un student.

Căpitanul echipei, care e şi cel mai experimentat jucător, mijlocaşul Frodi Benjamisen este gardian. 

România poate răsufla liniştită pentru că a scăpat de experimentatl Gegresen, care a fost eliminat la Budapesta şi nu poate juca. 

"Generaţia de Aur" are un mesaj pentru actuala echipă: "Asiguraţi-vă că aveţi ouăle în pantaloni!"

Răzvan Burleanu a anunţat ce se va întâmpla cu Anghel Iordănescu. Soarta lui e pecetluită

Omul care a salvat România a avut o boală grea, fiind vindecat de un veterinar, care i-a injectat sânge în burtă. Incredibila poveste a lui Ovidiu Hoban

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite