Fatai e la un pas să obţină dreptul de a juca în naţionala României, dar ar putea pleca la iarnă din Liga 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kehinde Fatai vrea să joace în naţionala României
Kehinde Fatai vrea să joace în naţionala României

Fatai a susţinut examenul pentru obţinerea cetăţeniei române, ceea ce i-ar da dreptul să joace în naţionala României. Însă, atacantul nigerian ar putea să nu mai joace în campionatul României, fiind dorit de mai multe echipe din prima ligă franceză.

Kehinde Fatai, chinuit de accidentări în ultima perioadă, a ieşit din echipa de bază Astrei, astfel încât pe fir au intrat şi alte echipe care îl doresc pe atacantul nigerian. Astfel, echipele franceze Rennes şi Lens l-ar dori pe Fatai sub formă de împrumut. Dacă Fatai va confirma în Franţa, ar putea fi achiziţionat definitiv, nu înainte ca Astra să-i fixeze o clauză de reziliere, informează gsp.ro.

Fatai nu renunţă la “tricolor”: e la un pas de a deveni român cu acte în regulă

În iarna trecută, Fatai a fost împrumutat în Belgia, la FC Bruges, dar el nu a confirmat acolo, motiv pentru care s-a întors în România după cinci luni.

Kehinde Fatai a jucat foarte bine pentru Astra în debutul actualului sezon, el marcând în total opt goluri în toate competiţiile. Atacantul nigerian nu a mai jucat în ultima vreme din cauza accidentărilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite