Fanii români sunt nervoşi că nu văd meciurile de handbal la televizor. Răspunsul federaţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fani ai României la Trier FOTO Mediafax
Fani ai României la Trier FOTO Mediafax

Naţionala de handbal a României e calificată în optimile de finală ale Campionatului Mondial, însă nu toţi românii se pot bucura de succesele echipei.

România va juca în această seară contra Franţei ultimul meci din grupe, iar duminică sau luni va juca îm optimi cu ocupanta locului patru din Grupa B, adică Cehia sau Ungaria.

Mondialul de handbal este transmis în România de Telekom Sport, fostul DolceSport, un post care nu are o acoperire grozavă.

Fanii români au luat asaltat pagina de Facebook a Federaţiei Române de handbal cu mesaje de nemulţumire, iar federaţia a venit cu un răspuns:

Dragi fani ai handbalului,

În urma numeroaselor comentarii apărute pe pagina Federaţiei Române de Handbal şi nu numai, ţinem să facem câteva precizări referitoare la televizarea meciurilor de la Campionatul Mondial de Handbal Feminin. Drepturile de televizare ale acestei competiţii sunt deţinute de Federaţia Internaţională de Handbal şi beIN Sports, care le distribuie contra cost televiziunilor, iar federaţiile naţionale, inclusiv cea din Romania, nu au nici un rol sau vreo influenţă în acest proces de licitaţie.

În anii precedenţi televiziunea publică a transmis meciurile Campionatelor Mondiale, precum transmite în continuare meciurile de la Campionatul European şi alte meciuri ale naţionalelor României. În România, pentru acest Campionat Mondial, drepturile de televizare au fost obţinute de la IHF şi beIN Sports de către Telekom Sport, televiziune apropiată de handbal, care transmite meciuri atât din Ligile Naţionale, cât şi din Cupa României Fan Courier.

Pentru a veni în întâmpinarea fanilor şi pentru informarea lor, FRH publică pe frh.ro un livescore (text) al meciurilor României.

Sperăm ca aceste precizări să ajute la o mai bună înţelegere a situaţiei. Vă mulţumim pentru susţinerea echipei naţionale!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite