Eugenie Bouchard a găsit vinovatul pentru căzătura în cap de la US Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugenie Bouchard
Eugenie Bouchard

Canadianca Eugenie Bouchard a alunecat pe 4 septembrie în sala de fizioterapie şi s-a lovit atât de rău la cap că a trebuit să se retragă nu doar de la US Open, dar şi de la următoarele turnee, din China şi Japonia.

Ea a decis să dea în judecată USTA, Federaţia Americană de Tenis, pentru căzătura luată.Procesul a fost deschis la tribunalul din Brooklyn, iar canadianca nu a cerut o sumă concretă ca despăgubiri.

În vârstă de 21 de ani, Eugenie Bouchard tocmai terminase meciul de dublu mixt, pe care l-a disputat la scurt timp după victoria dintr-un meci de simplu când se întorcea în vestiar. Câteva minute mai târziu, a alunecat şi a dat cu capul de podea în sala de fizioterapie din interiorul vestiarului.”Domnişoara Bouchard a intrat în sala de fizioterapie când a alunecat şi s-a lovit, din cauza unei substanţe străine şi periculoase care se afla pe podea”, se arată în plângere.

Canadianca mai spune că accidentarea a fost provocată doar din neglijenţa angajaţilor USTA, care nu au ţinut locul ca un mediu sigur, deoarece organizaţia nu a fost în stare să menţină, repare şi să cureţe podeaua corespunzător, astfel că ea a alunecat şi a căzut.Cum de la acel incident, Bouchard a mai căzut vreo 13 locuri în clasament, ea spune că accidentul a fost unul dintre principalele cauze ale acestui regres.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite