Erminio Rullo, noul fundaş al alb-roşilor: „Bergodi mi-a recomandat Dinamo“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Erminio Rullo, noul fundaş al lui Dinamo FOTO colpoditaccoweb.it
Erminio Rullo, noul fundaş al lui Dinamo FOTO colpoditaccoweb.it

Erminio Rullo, cea mai nouă achiziţie a lui Dinamo, a decis să vină la echipa din Ştefan cel Mare la recomandarea lui Cristiano Bergodi.

„Marco Onetto, care a fost la DInamo, a vorbit mereu frumos despre club. Am vorbit şi cu Bergodi, a spus lucruri frumoase: că este o echipă mare, un oraş mare şi că mă voi simţi foarte bine aici. Dinamo este un club mare, care a câştigat multe trofee în România. Acum, vrea să înceapă iar să câştige şi să facă un proiect important. Sunt pregătit fizic, sunt bine“, a declarat Erminio Rullo pentru Mediafax.

Fundaşul italian a vorbit şi despre contactele pe care le-a avut cu fotbalişti români: „Am jucat cu Ovidiu Petre la Modena, e un băiat bun şi un jucător bun. Am jucat contra lui Mutu şi Chivu de multe ori, jucători mari care au scris şi scriu istorie pentru România. Jucătorii români sunt foarte buni, cu o cultură fotbalistică bună şi foarte legaţi de echipele proprii“. În vârstă de 29 de ani, Rullo a mai evoluat la US Lecce, SSC Napoli, Triestina şi Modena.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite