Articol publicitar

Energie dedicată performanţei

Publicat:
Ultima actualizare:

Românii au redescoperit ce înseamnă succesul în sportul de cel mai înalt nivel prin CSM Bucureşti, care străluceşte în Europa la mai multe discipline, dar - mai presus de toate - la handbal feminin. CSM Bucureşti chiar a făcut din handbal noul nostru sport naţional!

 Şi - foarte important! – cu atât mai mult cu cât e un proiect de viitor: nu mai puţin de 1.500 de juniori fac sport la acest club, ei fiind următoarea generaţie care va trebui sa preia ştafeta pentru a merge mai departe pe culmile gloriei sportive.

Pe 8 mai 2016, în faţa a 16.000 de suporteri şi a milioane de telespectatori, CSM Bucureşti scria în cartea de istorie a handbalului feminin una din cele mai frumoase pagini despre sacrificiu, dedicare şi pasiune. Câştigătoarea trofeului Ligii Campionilor la Handbal Feminin, echipa tigroaicelor CSM Bucureşti urca pe prima treaptă a podiumului în urma unei performanţei pe care presa internaţională şi românească au numit-o victorie senzaţională sau cea mai mare surpriză a lumii handbalului din ultimii ani.

Odată cu gloria, au apărut şi recompensele. Munca şi efortul jucătoarelor au cunoscut un nou imbold datorita atragerii unui nou partener care a crezut în valoarea întregii echipe. Şi cum performanţa şi energia sunt condiţii esenţiale ale succesului, asocierea CSM Bucureşti şi ENGIE Romania, la începtul anului 2017, s-a dovedit a fi una firească, construită pe împărtăşirea de valori comune: exigenţa de a-şi stabili cel mai înalt obiectiv – câştigarea pentru al doilea an consecutiv al Ligii Campionilor, îndrăzneala de a se mobiliza şi a rămâne concentrate pentru meciurile din deplasare, angajamentul de a-şi duce la bun sfârşit misiunea planificată, toate acestea construite pe coeziunea de neclintit a echipei. Fiecare jucătoare are atuurile ei pe plan individual, însă succesul CSM Bucureşti se hrăneşte din forţa echipei care reuşeşte să facă din fiecare meci o victorie şi să bucure cei 5000 de fani prezenţi la meciurile de acasă din Sala Polivalentă.

image

Isabelle Gullden, Paula Ungureanu, Oana Manea, Bianca Bazaliu, Majda Mehmedovic alături de celelalte colege din echipă fac de fiecare dată spectacol pe teren şi ne fac mândri că avem în Bucureşti cea mai bună echipă de club. O echipă despre care încă se ştie destul de puţin. Câţi dintre noi ştiu, de exemplu, că Oana Manea a copilărit pe stadioane, fiind fiică de antrenor de fotbal ? Şi că a ajuns să facă handbal fiind remarcată de profesoara ei când învingea într-o luptă copilărească un băiat ? Sau că Isabelle Gullden a făcut tenis înainte să se apuce de handbal, şi-a dorit o schimbare şi aşa a ajuns să practice handbalul de performanţă la vârsta de 7 ani. Isabelle joacă la CSM Bucuresti de 2 ani şi spune despre capitala României că este un oraş foarte agitat în comparaţie cu micul oraşel Sävedalen în care ea locuia, dar că este un oraş frumos şi cu farmecul lui. Ca orice sportiv, este bucuroasă că fanii urmăresc activitatea meci de meci şi că sunt alături de ele. Bianca Bazaliu este speranţa clubului pentru viitor, remarcându-se în meciurile cu Ferencvaros, unde golurile înscrise de tânăra handbalistă au contribuit decisiv la calificarea în Final Four.

Succesul se obţine cu sacrificii, cu pasiune şi cu încrederea de a juca fiecare meci la maximă intensitate, iar ENGIE, actor energetic de referinţă, a ales să dedice energia unui grup internaţional acestei echipe de marcă.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite