Eliminarea Simonei Halep îi poate aduce acesteia o nouă cădere în topul WTA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Eliminarea Simonei Halep în sferturile de finală ale turneului de la Miami poate însemna căderea ei cu un loc în clasamentul mondial WTA.

Ocupantă a locului 5 înaintea acestui turneu, Simona, care anul trecut a fost eliminată la Miami în semifinale, se menţine pe această poziţie şi în clasamentul live, ce de care tot auziţi de vreo doi ani de când au apărut site-urile inteligente care calculzează punctajele tenismenelor în funcţie de rezultatele obţinute la turnee.

Din păcate, e posibil ca acest loc 5 să nu mai fie ocupat de Simona şi după terminarea turneului de la Miami, căci diseară, Victoria Azarenka o poate depăşi în ierarhia live. Condiţia este ca belarusa să o învingă pe britanica Johanna Konta în sferturile de finală. Pentru cei care sunt curioşi să vadă meciul, acesta va începe la ora 20.00, ora României, şi va fi pe DolceSport.

Pentru Simona Halep, însă, va urma o perioadă în care nu are decât de acumulat puncte, pentru că anul trecut, sezonul de zgură nu a fost deloc mulţumitor pentru ea. Primul turneu WTA pe zgură la care va participa va fi cel de la Stuttgart, care începe pe 18 aprilie, dar prima competiţie pe zgură la care va lua startul va fi meciul de Fed Cup contra Germaniei, programat în 16 şi 17 aprilie, la Cluj.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite